EHBO vereniging Dongemond

Nieuws

We mogen weer!

Wat fijn dat we weer aan de slag mogen en we corona hopelijk achter ons kunnen laten.

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe les seizoen. Onze EHBO-ers zijn alweer een tijdje actief tijdens evenementen maar voor onze lessen zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van onze lesruimte.

Om onze lessen zo goed mogelijk te laten verlopen maken we gebruik van een lotus. Een lotus is als ondersteuning bij de lessen om te oefenen met slachtoffers. Wij zijn op zoek naar een lotus. Wij kunnen middels een compensatie regeling een opleiding aanbieden tot lotus. Dit doen wij in samenwerking met andere organisatie. Past dit bij jou? Mail voor de mogelijkheden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helaas heeft onze voorzitter aangeven te stoppen met het voorzitterschap. Wij zijn dus nog opzoek naar een voorzitter. Ken jij of ben jij diegene die dit graag zou willen doen? Of wil je hier meer over weten? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen in het voorjaar van 2023 weer een basis cursus te kunnen geven. Bij voldoende aanmeldingen zullen we dit laten starten. Wil jij of ken jij iemand die zijn EHBO diploma wil behalen? Geef je dan snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.